Matching nieuwe leerlingen: 5 april

Op woensdag 5 april is aan alle leerlingen die op het PNC zijn geplaatst een welkomstbrief verstuurd.

Wachtlijst

Zodra bekend is of er een wachtlijst is voor bepaalde klassen maken we die hier bekend.

Beschikbare plekken op het PNC?

Als er na de matching nog plaats is in bepaalde klassen, dan maken we dat hier bekend. Op de nieuwe voorkeurslijsten staat het PNC dan als keuzemogelijkheid genoemd.

Geplaatst op het PNC als tweede of lagere keus

Zoals in de brief staat hebben we nog een aantal zaken van je nodig:

Je ouders kunnen de formulieren uitprinten, invullen en ondertekenen. Gebruik de antwoordenveloppe die bij de welkomstbrief zat om alle formulieren op te sturen.

De overeenkomst voor Fast Lane English hoeft natuurlijk alleen ingevuld worden als je dat wilt kiezen. Meer informatie over Fast Lane vind je in onze schoolgids: http://pieternieuwland.nl/het-pnc/schoolgids.html
De formulieren vind je door op de betreffende tekst te klikken.

Informatie aanschaf iPad

Alle leerlingen dienen voor aanvang van het schooljaar in bezit te zijn van een iPad. HIER vind je alle informatie over de aanschaf van dit apparaat en HIER een handleiding voor het bestellen.

VWO+ motivatiebrief en intake gesprek

Van alle leerlingen die geplaatst zijn in de vwo+ klas verwachten wij een motivatiebrief. Deze kun je schrijven volgens een digitaal format. Dit format vind je HIER. Verstuur je ingevulde motivatiebrief en een foto van jezelf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. minimaal één dag voor je een intakegesprek hebt.

Voor de meivakantie willen we alle leerlingen van vwo+ gesproken hebben. Vraag je ouders om contact op te nemen met de administratie van de school (020-6654730) om een afspraak te maken. Het gesprek duurt ongeveer twintig minuten. Eén van je ouders wordt met jou bij het intakegesprek verwacht.

Aanmelden voor een hoger leerjaar?

Neem contact op met de afdelingsleider van het leerjaar waar je in geïnteresseerd bent. Je vindt hun namen en mailadressen op de website onder 'contact'.

Vragen?

Je kunt contact opnemen met Jeroen Morselt, afdelingsleider van leerjaar 1. Mailen gaat het snelst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.