Lesgeven op het Pieter Nieuwland College: “Leren met een doel!”

Tegen onze leerlingen zeggen we: “Je kunt wat, je wilt wat, je bent iemand… en wij zien dat!”. Wij zoeken nieuwe collega’s die samen met ons deze uitspraak vorm en inhoud geven in hun lessen en in de begeleiding van onze leerlingen. Als wij jou zelf ook de vraag kunnen stellen “Wat kun je, wat wil je, wie ben je?” dan is Het Pieter Nieuwland College, onze school, een interessante plek om te werken.

Wij zoeken collega’s die zich betrokken voelen bij onze doelgroep: havo/vwo-leerlingen uit Amsterdam en Diemen. Wij hebben ‘de basis op orde en de blik op de toekomst’. De Pieter Nieuwland docent werkt doelgericht, gaat voor goede resultaten, kan maatwerk leveren en heeft een lerende en onderzoekende houding. Als docent ben je bij ons actief eigenaar van je vakmanschap en de professionele groei die daarbij hoort. Samen werken en in samenhang werken zijn voor jou vanzelfsprekend.  

Wij hebben oog voor nieuwe collega’s en bieden een doordacht begeleidingsprogramma. Er staat een eigen begeleider ter beschikking en ons opleidingsteam verzorgt een programma waar we rekening houden met ervaring en talent.


Wil je ons vertellen wie je bent, wat je kunt en wat je denkt te vinden op een havo/vwo-school als het Pieter Nieuwland College, reageer dan op één van onze vacatures op Meesterbaan:

Afdelingsleider onderbouw vwo, 0,8 - 1,0 fte, salarisschaal 12

Biologie, 0,4 – 0,6 fte, bij voorkeur 1e graads, LB

Informatica, 1,0 fte, 1e graads, LB (LC bespreekbaar)


Ben je tweede graads bevoegd en van plan om je eerste graads bevoegdheid te halen, dan nodigen we je uit te reageren met een korte toelichting op je studieplannen.

Je kunt je een motivatiebrief en je CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Pieter Delsing, de rector, onder vermelding van vacature en de naam van het vak.

 

teamfoto klein