Surf’s up!

Sportieve werkweek in Bretagne

Wie wil er nu niet met een kleine groep schoolgenoten en surfende docenten naar zo’n mooie plek in Frankrijk?

Na twee jaren van geoorloofde absentie, mocht het Pieter Nieuwland College weer uitwaaien over Europa. Bretagne lag er vrijwel hetzelfde bij als hoe we het hadden achtergelaten; glooiend, ruig en betoverend. Zonovergoten en perfecte swell-hoogte maakte duidelijk dat we meer dan welkom waren.

Wat een feestje is het toch om met zulke leergierige, betrokken, sociale en lieve leerlingen op pad te mogen. Voeg daar de energieke, gezellige en gepassioneerde collega’s aan toe en je hebt ‘goud’ in handen.

Het leerproces bij het surfen, het grenzen verleggen, het runnen van een huishouden en de groepsdynamica. Het doet je op weer op andere vlakken beseffen wat een fantastische leerlingen wij wegwijs maken in de wereld. Daar zijn wij dankbaar voor!