Zij-instroom

Word ook een Nieuwlander!

Doe jij examen in 7 vakken op het vmbo-tl 4? Zit jij nu in havo 3 en kun jij op je huidige school niet doorstromen naar de bovenbouw havo? Kom dan naar het Pieter Nieuwland College!

Toe aan havo 4?

Denk jij erover om volgend jaar over te stappen naar havo 4? Dat kan op het Pieter Nieuwland College! Wij hebben veel ervaring met leerlingen die de overstap maken naar havo 4, dus wij weten wat je nodig hebt voor een succesvol vervolg van je middelbare schooltijd.

  • Op het Pieter Nieuwland heerst een fijne sfeer. We vinden het heel belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt en dat jij jezelf kunt zijn. Er is veel ruimte voor verschillen zodat iedereen zich veilig voelt. Je hebt een mentor die jou kent en begeleidt.
  • Ons onderwijs is helder en afwisselend: dat betekent dat je goed weet wat er van je verwacht wordt en wat je van ons mag verwachten. Per blok krijg je per vak een planner waarop het programma en de toetsen zijn aangegeven. In Magister kun je per les zien wat je moet voorbereiden.
  • Daarnaast zijn er bij ons op school veel mogelijkheden om in en buiten de lessen jouw eigen talenten te ontdekken. Zo ben je op het Pieter Nieuwland College echt in staat om het beste uit jezelf te halen. Denk bijvoorbeeld aan het Pieter Nieuwland Theater of sporten met Topscore.

Wil jij meer informatie of wil jij je vast aanmelden? Neem dan contact op met mevr. Sips: a.sips@pieternieuwland.nl

Graag tot ziens op het Pieter Nieuwland College!

Contactgegevens voor zij-instroom

Wanneer je je wilt aanmelden voor leerjaar 2 of hoger, neem dan contact op met de contactpersoon van het leerjaar waar je in geïnteresseerd bent:

 vwo 2 en 3 Hidde Roorda  h.roorda@pieternieuwland.nl
 brugklas 2 en havo 3 Wendy Middelkamp  w.middelkamp@pieternieuwland.nl
 havo 4 Agnieszka Sips (decaan) a.sips@pieternieuwland.nl
 havo 5 Jochem Smit  j.smit@pieternieuwland.nl
 vwo 4, 5 en 6 Ellen de Jong  el.de.jong@pieternieuwland.nl