Open dagen

Ben jij straks ook een Pieter Nieuwlander?

Zit je in groep 7 of groep 8? Dan ben je vast al hard aan het nadenken welke twaalf scholen jij op je voorkeurslijst gaat zetten. Daar ga je natuurlijk goed onderzoek voor doen! Wat kun je doen om meer te weten te komen over onze school?

Op dit moment is nog niet bekend in hoeverre de open dagen fysiek kunnen plaatsvinden. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan nodigen we je uit om digitaal kennis te maken met onze school. Meld je aan voor een activiteit en je wordt begin volgende week geïnformeerd over het definitieve programma. Uiteraard vind je deze informatie dan ook op deze website.

Vraag eens rond

Vraag eens rond of je mensen kent die op deze school zitten of hebben gezeten. Misschien ken je wel iemand die je kunt vragen hoe het is. Zo iemand kan je alvast vertellen om welke redenen hij of zij voor het Pieter Nieuwland heeft gekozen. Je kan ook vragen hoe het is om met een iPad te werken op school, of hoe de lessen Fast Lane English bevallen.

Kom naar de open dagen

Zelf door het gebouw lopen, kennismaken met onze leerlingen die al je vragen kunnen beantwoorden, een proeflesje volgen: de open dag is hiervoor het perfecte moment. We hebben hiervoor twee momenten: vrijdag 28 januari en zaterdag 29 januari 2022.

Maak een keuze uit een van de rondes en meld je aan! Een aanmelding geeft toegang voor jou en één ouder.
– Open dag vrijdag 28 januari ronde 1: 15.00 tot 16.30 uur  –> hier aanmelden
– Open dag vrijdag 28 januari ronde 2: 16.30 tot 18.00 uur –> hier aanmelden
– Open dag zaterdag 29 januari ronde 1: 10.00 tot 11.30 uur –> hier aanmelden
– Open dag zaterdag 29 januari ronde 2: 11.30 tot 13.00 uur –> hier aanmelden

Aanmelden kan via bovenstaande links vanaf woensdag 15 december. Let op: er is beperkt plek dus meld je op tijd aan.

Kom naar de proeflesmiddag

Wil je weten hoe het is om les te krijgen, welke vakken er zijn en hoe de docenten lesgeven, dan kun je je opgeven voor de proeflesmiddag op woensdag 2 februari 2022. Je volgt een vast programma van een paar korte lesjes. Er zijn twee startmomenten en na de starttijd aansluiten is niet mogelijk. Voor ouders is er een presentatie.

Maak een keuze uit een van de rondes en meld je aan. Een aanmelding geeft toegang voor jou en één ouder.
– Proeflesmiddag woensdag 2 februari ronde 1: 14.00 tot 15.20 uur —> hier aanmelden
– Proeflesmiddag woensdag 2 februari ronde 2: 15.40 tot 17.00 uur —> hier aanmelden

Aanmelden kan vanaf woensdag 15 december. Let op: er is beperkt plek dus meld je op tijd aan.

Interesse in vwo-plus?

Heb je een (voorlopig) vwo-advies en word je graag uitgedaagd? Dan is de profielklas vwo-plus misschien iets voor jou! We nodigen je uit om op woensdag 9 februari 2022 naar de voorlichting te komen.

Het programma start om 15.30 en duurt tot 17.00 uur. Een aanmelding geeft toegang voor jou en één ouder. —> hier aanmelden

Aanmelden kan vanaf woensdag 15 december. Let op: er is beperkt plek dus meld je op tijd aan.

Open dagen en proeflesmiddag

Aanmeldingen zijn geopend!

Op deze pagina vindt u meer informatie over de drie activiteiten: open dagen, proeflesmiddag en voorlichting vwo-plus. Bij elke activiteit staat een link om u aan te melden voor een specifieke ronde. U kunt ook direct hieronder een activiteit aanklikken.