iPad

iPad

Alle leerlingen van leerjaar 1 dienen een iPad aan te schaffen. We hebben hiervoor een samenwerking met webwinkel Xando, waar een speciale pagina is voor het Pieter Nieuwland College. Door het aanschaffen via Xando kunnen we de iPad vanaf het begin van het schooljaar in beheer nemen. Dit betekent dat we alle educatieve apps centraal naar de iPad van uw kind sturen en dat docenten binnen het schoolgebouw de controle over het apparaat hebben. Heeft u al een iPad die uw kind voor school kan gebruiken? Ook dan nemen we de iPad in beheer, maar dit neemt iets meer tijd in beslag.

Indien een iPad bij Xando is besteld, wordt deze uitgeleverd via de ICT-afdeling op het Pieter Nieuwland College. Zodra de iPad opgehaald kan worden ontvangt u hierover een mail. Tijdens de zomervakantie worden er echter geen iPads uitgeleverd.

Hier vindt u de link  naar de website van Xando (https://pnc.xando.nl/). De toegangscode is XND2019PNC, het leerlingnummer is nog niet bekend, hier kunt u een willekeurig nummer invullen. De iPads die op de website zijn geselecteerd, zijn geschikt voor het onderwijs op het Pieter Nieuwland College. Voor overige vragen met betrekking tot de iPad of andere ICT-zaken kunt u contact opnemen met ict@pieternieuwland.nl