Fijn in Berlijn

Een werkweek vol cultuur en geschiedenis

Berlijn was en is een bijzondere stad die je beslist ooit eens bezocht moet hebben. Voor deze groep leerlingen was het zover!

Het was wel vroeg opstaan, voor die trein van 7.00 naar Berlijn. Gelukkig konden de meesten nog wel een uiltje knappen aan boord. Goed uitgerust voor een bezoek aan de Fernsehturm! Op dinsdag stonden het Historisch Museum en natuurlijk de Berlijnse Muur op het programma, samen met het Holocaustmonument. Altijd een erg indrukwekkende plek om letterlijk en figuurlijk stil te staan bij de beladen geschiedenis van de stad. Op donderdag was het programma wat luchtiger – letterlijk, want men kon goed uitwaaien op een fiets om op twee wielen de stad én alle graffitikunst bewonderen. Met een goed gevoel naar huis dus weer naar huis!