Zij-instroom vanaf klas 2

Op zoek naar een nieuwe school?

Misschien ben je verhuisd, of ben je om een andere reden op zoek naar een nieuwe school. Neem dan contact met ons op, zodat je kunt onderzoeken of het Pieter Nieuwland de plek is waar jij je straks thuis voelt!

  • Het Pieter Nieuwland is open en betrokken. We vinden het heel belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt en dat jij jezelf kunt zijn. Er is veel ruimte voor verschillen zodat iedereen zich veilig voelt. Je hebt een mentor die jou kent en begeleidt.
  • Ons onderwijs is helder en afwisselend: dat betekent dat je goed weet wat er van je verwacht wordt en wat je van ons mag verwachten. Per blok krijg je per vak een planner waarop het programma en de toetsen zijn aangegeven. In Magister kun je per les zien wat je moet voorbereiden.
  • Daarnaast zijn er bij ons op school veel mogelijkheden om in en buiten de lessen jouw eigen talenten te ontdekken. Zo ben je op het Pieter Nieuwland College echt in staat om het beste uit jezelf te halen. Denk bijvoorbeeld aan het Pieter Nieuwland Theater of sporten met Topscore.

Wil jij meer informatie? Neem dan contact op met de afdelingsleider die gaat over het jaar waarin jij wilt instromen.

Heb je al een diploma op het vmbo gehaald en wil je weten of je bij ons havo 4 kunt doen? Ga dan naar deze pagina.

Contactgegevens voor zij-instroom

Heb je interesse om in te stromen voor leerjaar 2 of hoger? Neem dan voor meer informatie contact op met de contactpersoon van het juiste leerjaar.

 havo- en vwo brugklas, 2 en 3 Annemieke Vroonhof a.vroonhof@pieternieuwland.nl
 havo 4 en 5 Agnieszka Sips (decaan) a.sips@pieternieuwland.nl
 vwo 4, 5 en 6 Ellen de Jong  el.de.jong@pieternieuwland.nl