Nieuws

Nieuws

Bijles voor en door Nieuwlanders

Je kunt je nu aanmelden voor bijles door een bovenbouwleerling. Slim, handig en betaalbaar!

Nieuwlander voor een ander

In deze speciale week zet de hele school zich in voor het goede doel, dichtbij huis en wat verder weg. Zo werd er zwerfvuil opgeruimd in de buurt, en gingen onze derdeklassers uit wandelen met bewoners van het nabijgelegen verzorgingstehuis. En nog veel meer!

PNC Live

Op 2 december was het weer zover: de talenten van het Pieter Nieuwland College mochten zich tonen op het podium van PNC Live!

Straatfotografie met havo 4

Vorige week traden de leerlingen uit havo 4 voor het vak CKV in de voetsporen van stadsfotograaf Ed van der Elsken tijdens een workshop straatfotografie in fotomuseum Foam.

ID-week

De ID-week is een jaarlijks project voor onze klassen in vwo 4. Onder begeleiding van professionele workshopleiders bij Nowhere op de Madurastraat in Amsterdam-Oost maken de leerlingen een ‘dit-ben-ik’-kunstwerk in een kunstdiscipline naar keuze, zoals fotografie, dans of zang.

London, baby!

Geslaagde werkweek in Londen Een enthousiaste groep van 31 leerlingen uit havo5 en vwo6 en vier docenten is tijdens de werkweek een kijkje in Londen gaan nemen.  Het vervoer werd verzorgd door de bus van...