Nieuws

Nieuws

Petitie aangeboden aan wethouder Moorman

Op donderdag 14 juli heeft een afvaardiging van het Pieter Nieuwland College wethouder onderwijs Marjolein Moorman een petitie aangeboden waarin we haar vragen het gereserveerde geld voor de verbouwing van onze school daadwerkelijk beschikbaar te stellen.

Rondje kunst om de school!

Voetgangers vertragen hun stappen en fietsers stappen af om een kijkje te nemen bij misschien wel de grootste gratis en openbaar toegankelijke kunsttentoonstelling van Amsterdam. Onze school barst van het talent, en dat laten we graag en met trots zien aan iedereen. Achter elk raam is een werk te zien dat gemaakt is door Pieter Nieuwlanders – komt dat zien, de hele zomer lang!

Poëzie en spoken word in klas 4

Bij CKV schreef klas 4 een gedicht of spoken word tekst. Lees hier welke mooie teksten daaruit zijn ontstaan!

Teken de petitie ‘Ruimte voor goed onderwijs’

We willen groots kunnen denken op het Pieter Nieuwland, maar we lopen tegen de beperkingen aan van ons schoolgebouw. Teken de petitie zodat we met een duidelijke boodschap naar de gemeente kunnen.

Samen tegen racisme en discriminatie!

Racisme: praat erover, praat er niet overheen De internationale dag tegen racisme vindt plaats op 21 maart. Dat laten we op het Pieter Nieuwland niet ongemerkt voorbijgaan! Er zal een talkshow plaatsvinden waarin leerlingen en...

Schrijver op bezoek

Jaarlijks lezen onze derdeklassers gezamenlijk het spannende boek Roza. Na afloop komt de schrijver, Olivier Willemsen, op bezoek om meer te vertellen en vragen te beantwoorden.