Open dagen

Online open avond (terug te kijken)

Onlangs vond de live talkshow plaats. De afdelingsleider en coördinator van leerjaar 1 ontvingen gasten zoals leerlingen
en docenten en vertellen je van alles over de school. Ook konden er vragen worden gesteld via de chat.

Lesjesmiddag 3 maart (online)

Het online lesjesprogramma duurt een uur en je volgt samen met anderen een vast programma van drie verschillende vaklesjes van 20 minuten. Zo krijg je toch een indruk van de school en onze lessen!  Je hebt een computer of tablet nodig. Je schrijft je in voor één ronde en kunt kiezen uit de volgende opties: ronde 1 van 14.00 tot 15.00 uur, ronde 2 van 15.00 tot 16.00 uur of ronde 3 van 16.00 tot 17.00 uur. De inschrijving opent op 15 februari en sluit op maandag 1 maart om 12.00 uur. Op dinsdag 2 maart ontvang je per mail het programma en de link om deel te nemen. Wees er op tijd bij want vol is vol!

Voorlichting vwo-plus 17 februari (online)

Vanwege grote belangstelling bieden we op woensdag 17 februari nogmaals een voorlichting vwo-plus aan. Tijdens deze middag kun je zelf ervaren hoe je les krijgt op het vwo-plus. Het online programma start om 15.30 en duurt tot 17.00 uur. Je kunt je vanaf maandag 8 februari via deze pagina inschrijven. De inschrijving sluit maandag 15 februari om 12.00 uur en vol is vol. Als je je hebt ingeschreven ontvang je op maandag 15 februari per mail het programma en de links om deel te nemen. Nu al meer weten? Bekijk de pagina over vwo-plus.

Rondleidingen (zijn komen te vervallen)

Vanwege de huidige richtlijnen is het op dit moment helaas niet mogelijk om een rondleiding door ons schoolgebouw te krijgen. Mochten er later toch nog rondleidingen worden ingepland, dan informeren we hierover op deze website.

Behulpzame leerlingen hebben we genoeg: tijd om uit te laden!