Open dagen

Open dagen

Wij zijn trots op onze school en laten deze graag aan jou zien. Door corona mogen we helaas minder mensen ontvangen dan we zouden willen. Daarom zoeken we naar mogelijkheden die jou tóch een goed beeld geven van het PNC, zowel in het gebouw als online. Houd deze pagina in de gaten voor het meest actuele programma.

Online Open Dagen 21 en 22 januari

Je bent samen met je ouders van harte online uitgenodigd voor onze live talkshow op donderdag 21 januari en vrijdag 22 januari om 19.00 uur. De afdelingsleider en coördinator van leerjaar 1 ontvangen gasten zoals leerlingen en docenten en vertellen je van alles over de school. Ook kun je vragen stellen via de chat. Zo ben je er toch een beetje bij!

Lesjesmiddag

Op woensdag 13 januari kunnen leerlingen zich vooraf aanmelden voor een lesjesmiddag. Ouders kunnen helaas niet mee. Je volgt een vast programma van een aantal lesjes en neemt een kijkje in ons gebouw. Er is een shift van 14.00 tot 15.30 uur en van 15.30 tot 17.00 uur. Binnenkort kun je je hier aanmelden.

Voorlichting vwo-plus

De leerlingen die meer willen weten over onze profielklas vwo-plus, zijn van harte welkom op het PNC op woensdag 3 februari om 15.30 uur. Binnenkort kun je je hier aanmelden.

 

Behulpzame leerlingen hebben we genoeg: tijd om uit te laden!