Super trots op onze geslaagde leerlingen!!

Afgelopen maandag 10 juli en dinsdag 11 juli was het zover. De geslaagde leerlingen van het Pieter Nieuwland College kwamen naar De Bron, kerk in de Watergraafsmeer,  om hun diploma te ondertekenen en mee naar huis te nemen. Een springplank voor de toekomst! De uitreiking was traditiegetrouw in ‘De Bron’, daar werden de geslaagden van het Pieter Nieuwland College door de medeleerlingen, de mentor en de afdelingsleider hartelijk gefeliciteerd en toegesproken.  Nadat iedereen het diploma had ontvangen was het tijd voor een feestelijke afsluiting. Onder het genot van de zon, een petitfour en drankje werd er getoast op het mooie resultaat dat de leerlingen van het Pieter Nieuwland College hebben behaald. Nu is het echt tijd om afscheid te nemen en van onze geslaagden en zij van hun klasgenoten, docenten en de school. We gaan hen missen!