Project “Pimp de kantine”

Pimp de kantine

Misschien heb je het al gemerkt: er is momenteel van álles gaande in de tijdelijke overblijfruimte (a.k.a. kantine, a.k.a. voormalige fietsenstalling). Met de barre winter op komst kan deze ruimte wel wat sfeer gebruiken, dachten mevrouw Van Oirschot en meneer Hammelburg, dus bedachten zij het project ‘pimp de kantine’.

Dankzij een speurtocht op Marktplaats vonden ze allerlei sfeervolle spullen: bankstellen, tapijten, fauteuils, planten en salontafels. Die hebben ze opgehaald bij wel twaalf adressen in Amsterdam en Diemen en naar school versjouwd. Inmiddels zijn onze leerlingen Clara en Shayna uit H5 begonnen aan een ontwerp voor de achterwand en de pilaren in de ruimte. Dit project zal de komende weken nog gaan duren. Als alles bevalt, start fase 2 van het project (nog meer inboedel regelen).

Mocht je voor deze upgrade van de overblijfruimte spullen in de aanbieding hebben: laat het even weten aan mevrouw Van Oirschot of meneer Hammelburg. Ze zijn ook heel blij met verf, dingen voor aan de muur en planten. Dus kom maar op met die foute schilderijtjes en begonia’s.

Behulpzame leerlingen hebben we genoeg: tijd om uit te laden!