Pieter Nieuwland Theater: Alice

… of is het allemaal een droom?

 

Alice komt opeens in een heel andere wereld terecht… zou het dan allemaal een nare droom zijn? Het Pieter Nieuwland Theater heeft weer een prachtige voorstelling gemaakt, en jullie kunnen erbij zijn! Je ziet veel leerlingen de sterren van de hemel spelen, en je ziet je docenten opeens in een heel andere rol. Met een professionele regisseur hebben zij maandenlang geoefend om weer iets moois neer te zetten.

De speeldata zijn 8, 9 en 10 maart

Het zal geen voorstelling zijn zoals je misschien gewend bent, met een zaal vol publiek op een stoeltje voor het podium. De bezoekers maken in zekere zin ook een reis door Wonderland. Ze worden door ons gebouwd geleid door een gids, waarbij ze verschillende scènes tegenkomen. 

Je kunt kiezen op welk tijdstip je start

Elke tour duurt ongeveer een uur, en je kunt beginnen om 19.00, 19.30, 20.00 of 20.30. Op deze manier kunnen we het aantal bezoekers goed spreiden over de avond, maar het zorgt ook voor een unieke ervaring. Wil jij die meemaken? Kom dan met je lievelingsmensen naar deze mooie voorstelling kijken!