London, baby!

Geslaagde werkweek in Londen

Een enthousiaste groep van 31 leerlingen uit havo5 en vwo6 en vier docenten is tijdens de werkweek een kijkje in Londen gaan nemen. 

Het vervoer werd verzorgd door de bus van Travel Inventive met achter het stuur een super sympathieke chauffeur, Fred. Dit was voor Fred de eerste keer in Londen en toch reed hij rond als een ware Londenaar in deze drukke stad. Deze keer verbleven wij in een voor ons nieuwe wijk, genaamd Mottingham. Het beviel heel goed. Wij hadden heel gastvrije gastgezinnen die voortreffelijk voor onze leerlingen zorgden. Vanaf Mottingham namen we iedere dag de bus richting het centrum van Londen. 

Wij hadden een lekker programma vol met de Britse cultuur, geschiedenis, architectuur en entertainment. Wat hebben wij zoal gedaan? Een graffiti tour rondom het Shoreditch station, een interessante workshop in het Globe Theatre en een bezoek aan The British Museum, V&A en The Science Museum. Op dinsdagavond hebben we genoten van een voorstelling, “To kill a mocking bird” en op donderdag hebben wij (pardon, sommigen van ons) uit de volle borst meegezongen met Simba en Pumba tijdens de fantastische musical ‘The Lion King’. Ondertussen was het lopen, lopen en nog eens lopen. Gelukkig was er ook genoeg tijd om lekker te chillen en de beroemde fish and chips te proeven. Kortom, een top werkweek! 

Foto van leerlingen die op straat lopen in Londen