Bijles van en voor Nieuwlanders

 

Heb je behoefte aan een beetje extra uitleg, maar dan door iemand die zelf heel goed weet hoe het is om op school te zitten? Meld je dan aan voor bijles door een bovenbouwleerling. Het is laagdrempelig, betaalbaar en heel handig op school!

Deze bijlesgever is natuurlijk goed bekend met de leerstof en de manier van toetsen op het Pieter Nieuwland. Hierdoor kan deze leerling heel gericht en bekwaam helpen bij het maken van huiswerk, het leren voor een toets of het plannen. Onze ervaring leert dat zowel de bijlesgever als de bijlesnemer er in deze een-op-eensituatie heel serieus mee om gaan.

Vanaf nu koppelen wij de bijlesgevers aan de bijlesnemers voor een kleine vergoeding aan de bijlesgever. Mocht je interesse hebben, laat je ouders dan een e-mail sturen naar PNC-bijles@pieternieuwland.nl